Ευρώπη

Με Ντιναμό Τιφλίδας στον α’ προκριματικό ο Άρης

Η πρωταθλήτρια Γεωργίας το πρώτο εμπόδιο του Άρη στον πρώτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Η Ντιναμό Τιφλίδας θα είναι το πρώτο από τα τρία εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει ο Άρης για να προκριθεί στους ομίλους του Basketball Champions League. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Γεωργίας, η οποία είχε κατακτήσει στο μακρινό 1962 το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 20 και 22 Σεπτεμβρίου, με τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Εφόσον η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου προκριθεί, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Πόρτο (Πορτογαλία)-Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία). Σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» περάσουν στον τρίτο προκριματικό, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την τσεχική Παρντουμπίτσε. Θεωρητικά, λοιπόν, ο Άρης θα έχει πιο εύκολο έργο στον τρίτο παρά στον... δεύτερο γύρο.

Στον δεύτερο προκριματικό, οι 12 ομάδες που θα προκριθούν από τον πρώτο γύρο θα παίξουν μεταξύ τους, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 25 και 28 Σεπτεμβρίου.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο βρίσκονται ήδη οι Παρντούμπιτσε (Τσεχία), Λιετκάμπέλις (Λιθουανία), Μπαϊρόιτ (Γερμανία), Ναντέρ (Γαλλία), Σακάρια Μπουγιουκσεχίρ (Τουρκία), Μούρθια (Ισπανία). Οι παραπάνω ομάδες θα αντιμετωπίσουν τις έξι ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, δίνοντας τον δεύτερο αγώνα στην έδρα τους. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 1 και 4 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x