Ελλάδα

Με όλους τους παίκτες στα Τρίκαλα ο Άρης

Μπήκαν στην αποστολή Αθηναίου, Μπελ και Τσαϊρέλης.

Με όλους τους παίκτες αναχωρεί ο Άρης για τα Τρίκαλα εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Σαββάτου (16:30) για την 23η αγωνιστική. Ο Βαγγέλης Αγγέλου πήρε μαζί του τους Αθηναίου και Μπελ, που ταλαιπωρήθηκαν από μυϊκό τραυματισμό, αλλά και τον Τσαϊρέλη, που χθες νοσηλεύτηκε με γαστρεντερίτιδα.

Ο συνεργάτης του προπονητή του Άρη, Θανάσης Μολυβδάς, δήλωσε: «Εμείς περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν ο Αθηναίου και ο Μπελ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, καθώς και ο Τσαϊρέλης, ο οποίος προέρχεται από μια ίωση, ώστε να ξέρουμε αν και για πόσο χρόνο μπορούμε να τους υπολογίζουμε».

Όσο για τον αντίπαλο, είπε: «Επιθετικά η ομάδα των Τρικάλων χαρακτηρίζεται από την ικανότητα των παικτών της στο ένας εναντίον ενός, αλλά και στο ανοικτό γήπεδο, δυο κομμάτια από τα οποία παίρνει πάνω από το 50% των πόντων της, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κατά κύριο λόγο σε δυο τομείς του παιχνιδιού. Το πρώτο είναι το αμυντικό μας transition, το δεύτερο είναι η ατομική άμυνα, καθώς η επίθεση των Τρικάλων βασίζεται πάντα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ελεύθερο παιχνίδι και τις γρήγορες συνεργασίες δυο παικτών, όπως και στην ικανότητα των ψηλών να υποστηρίζουν τις συνεργασίες αυτές με επιθετικό ριμπάουντ και να σκοράρουν μετά από άστοχα σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x