Ελλάδα

Με Παπαγιάννη και Μπράουν η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Πάτρα

Κανονικά συμμετέχουν στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Προμηθέα Πατρών Γιώργος Παπαγιάννης και Ρίον Μπράουν, καθώςε αμφότεροι προπονήθηκαν σήμερα.

Για την Πάτρα αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά «Orange Trophy», το οποίο διοργανώνει ο Προμηθέας το προσεχές διήμερο (14-15 Σεπτεμβρίου).

Σε αυτή συμμετέχει και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση των «πράσινων», ενώ την Δευτέρα (16/09) πρόκειται να ενσωματωθούν στην ομάδα οι άλλοι δύο διεθνείς, ο Νικ Καλάθης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Κανονικά ταξιδεύει για Πάτρα και ο Ράιον Μπράουν καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα (14/09, 20.00) την Unics Kazan στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ νωρίτερα (18.00) ο Προμηθέας Πάτρας θα υποδεχθεί την KK FMP Beοgrade. Την Κυριακή (15/09) θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x