Ελλάδα

Με στόχο το… blackjack ο Παναθηναϊκός

Στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Superfoods-Άρης, πέφτει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ.

Με… καθυστέρηση μίας ημέρας λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός χθες στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνεται σήμερα (18:00, ΣΠΟΡ FM 94,6, COSMOTESPORT4) η 21η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Άρη, με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του φέτος στο πρωτάθλημα και να κάνει μία όσο το δυνατόν καλύτερη προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας την Πέμπτη. Στην αντίπερα όχθη οι «κίτρινοι» που έχουν όλους τους παίκτες στην αποστολή, θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και να δοκιμάσουν πράγματα, ώστε να είναι 100% έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια που θα κρίνουν οριστικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, που θα έχει στη διάθεσή του και τον Κέισι Ρίβερς ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο, αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο σε παίκτες όπως Μήτογλου, Όγκαστ, Λεκάβιτσιους και Καλαϊτζάκη για να ξεκουραστούν οι βασικοί, καθώς δεν υπολογίζει στους Λοτζέσκι, Τζέιμς και Πέιν οι οποίοι δεν έχουν, για την ώρα. δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 65η φορά σε επίπεδο επαγγελματικού Πρωταθλήματος με τους «πράσινους» να έχουν 54 νίκες έναντι 10 των «κιτρινόμαυρων», ενώ με γηπεδούχους τους πρωταθλητές Ελλάδας, το… σκόρ είναι 32-1 (!), καθώς η τελευταία νίκη του Άρη, σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1997 (77-79).

Διαιτητές της αναμέτρησης, είναι οι κ.κ. Παναγιώτου, Μπίκας και Φακίτσας.

Στατιστικά:

*Με 10 πόντους ο Νίκος Παππάς θα μπει στην πρώτη εξηντάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Έχει 2.030 και μπροστά του με 2.040 είναι ο Έρικ Μικ.

*Επτά ριμπάουντ χωρίζουν τον Ίαν Βουγιούκα από τα 700.

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης χρειάζεται 21 πόντους για να φτάσει τους 700.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x