Γενικά

Με τους αγώνες 3on3 η έναρξη του 2ου Laconia Summer Basketour

Πρώτη αγωνιστική μέρα για το 2ο Laconia Summer Basketour στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στον Δήμο Μονεμβασίας.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με την U16 κατηγορία Ανδρών στο 3on3, με επτά ομάδες να λαμβάνουν μέρος.

Νικήτρια αναδείχθηκε, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο, η ομάδα των Power Rangers, επικρατώντας του Κάστρου στην παράταση με σκορ 13-11. Στο «μικρό» τελικό, η Air Team κυριάρχησε των Snipers και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στο Final 4 του Laconia Summer Basketour 2017, την παρουσίαση του οποίου θα αναλάβουν οι Πέτρος Πολυχρονίδης και Έλενα Κρεμλίδου, θα βρεθούν και οι Cheerleaders Blue Fires, που έρχονται από τα παρκέ της Α1 μπάσκετ και την Κύμη για να βάλουν «φωτιά» στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολαών.

Η προπονήτρια των Βlue Fires, Έλενα Μαυραγάνη, δηλώνει έτοιμη με την ομάδα της για το 2ο Laconia Summer Basketour, ενώ έρχονται με πολύ ενέργεια και διάθεση να ξεσηκώσουν το κοινό.

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που θα βρεθούμε στο 2ο Laconia Summer Basketour, καθώς είναι μια εξαιρετική διοργάνωση. Είναι μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, η οποία κάνει καλό και στην περιοχή, αλλά και στο μπάσκετ γενικότερα.

Ερχόμαστε σε μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς σε παιδιά που μας έχουν ανάγκη, όπως αυτό εκδηλώνεται μέσα από το "Τζάμπολ Αγάπης", αλλά και τη "Φλόγα" και αυτό πρέπει να το "αγκαλιάσει" όλος ο κόσμος, γιατί πραγματικά αξίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x