Ελλάδα

Με Χάρις και Βεργίνη στην Πάτρα ο Άρης

Καμία απουσία για τον Βαγγέλη Αγγέλου στο αυριανό ματς.

Με τον Ραμόν Χάρις, που ξεπέρασε τη θλάση, αλλά και τον Δημήτρη Βεργίνη παρά τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στον δεξιό ώμο αναχώρησε η αποστολή του Άρη για την Πάτρα, εν όψει τη αυριανής αναμέτρησης με τον προμηθέα για την 9η αγωνιστική (17:30).

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, που ανέλυσε τους Αχαιούς στο βίντεο, πήρε μαζί του τους εξής παίκτες: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις, Αγγέλου.

Ο συνεργάτης του κόουτς Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αυριανή αναμέτρηση ανέφερε: «Ο Προμηθέας είναι μια αξιόλογη ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και παίκτες με ικανότητα να παίζουν σε παραπάνω από μια θέση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή του να διαφοροποιεί τον τρόπο παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση, ανάλογα με της απαιτήσεις του αγώνα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε με την ομάδα της Πάτρας στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, τα οποία ήταν καθοριστικά για την έκβαση του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x