Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Μεγαλείο από τους οπαδούς του Πανιωνίου και του Εθνικού! (video)

Εικόνες που… απουσιάζουν από τα ελληνικά γήπεδα χάρισαν οι οπαδοί του Πανιωνίου και του Εθνικού, από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Α2. Δείτε τι ανατριχιαστικό έκαναν.

Το ανθρώπινο μεγαλείο και ο οπαδικός σεβασμός στο απόγειό τους!

Το Σάββατο, στην αναμέτρηση του Εθνικού με τον Πανιώνιο, για τη 16η αγωνιστική της Α2, είχαμε εικόνες που, όχι απλά σπανίζουν, αλλά… απουσιάζουν παντελώς από τα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο κλειστό της Καλλιθέας, λοιπόν, όπου έδωσαν δυναμικό «παρών» οπαδοί και των δύο ομάδων, πρώτοι εκείνοι των φιλοξενούμενων άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Κωνσταντίνου Κατσούλη! Του γνωστού φίλου του Εθνικού, που έχασε άδικα τη ζωή του το 2014, μετά από επίθεση που δέχθηκε σε αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο.

Για να ακολουθήσει «απάντηση» από τους φιλάθλους της πειραιώτικης ομάδας… Αμέσως μόλις τελείωσαν το σύνθημά τους οι «αντίπαλοί», άρχισαν να φωνάζουν «Μπόμπαν ψυχάρα, για πάντα Πανιωνάρα», σε μια ανατριχιαστική στιγμή, που «ανάγκασε» τον γνωστό Εθνικάρα, Γιάννης Ματζουράνη, να πάει στην κερκίδα των «κυανέρυθρων», για να τους χαιρετήσει… και να γνωρίσει την αποθέωση!

Ιδού το χαρακτηριστικό βίντεο:



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x