Ελλάδα

Μεγάλη αγωνία στον Ολυμπιακό με Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ!

Πολύ «ξινό» φαίνεται πως βγήκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, καθώς οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ αποκόμισαν προβλήματα και είναι αμφίβολοι για το ματς με την Μπάμπεργκ.

Ενός κακού μύρια έπονται! Σαν να μην έφτανε η ήττα από την ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό επικρατεί μεγάλη αγωνία με την κατάσταση των Γιώργου Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού με την Μπάμπεργκ.

Ο υπαρχηγός κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση και έτσι δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο μέρος. Από ‘κει και πέρα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, υπέστη ένα διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το παρκέ. Ο Σέρβος δοκίμασε το πόδι του στα τελευταία λεπτά του ματς, δίνοντας και κάποιες ανάσες στον Τζαμέλ ΜακΛίν, αλλά δεν ήταν δυνατό να συνεχίσει και αποσύρθηκε γρήγορα. Αμφότεροι θα υποβληθούν τη Δευτέρα (11/12) σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Κι όλα αυτά, έρχονται να προστεθούν στα προβλήματα των Δημήτρη Αγραβάνη και Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε μετά το ματς με την Ένωση, πως ο πρώτος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι έτοιμος για να ταξιδέψει στη Γερμανία, ενώ ο «Πάπι» - ο οποίος έχασε τα ματς με Ρεάλ και ΑΕΚ- θα κάνει αγώνα δρόμου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x