Ελλάδα

Μέξας: «Βγάλαμε αντίδραση, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Στην αντίδραση των παικτών των Τρικάλων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως ο κόσμος βοήθησε τους «κυανέυθρους» να νικήσουν και στάθηκε στις λεπτομέρειες και στα φάουλ που δεν έγιναν νωρίτερα για να σταματήσει ο χρόνος. Ζήτησε συνέχεια και δουλειά στα επόμενα ματς, περιμένοντας αλλαγές στο ρόστερ και μεταγραφές ενός κοντού και ψηλού, εκφράζοντας παράπονα και για κάποιους παίκτες από το νυν ρόστερ.

Αναλυτικά: «Ο Πανιώνιος είχε για πρώτη φορά την παρουσία του κόσμου του στις εξέδρες σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και σίγουρα αυτό τον βοήθησε. Εμείς, θέλαμε να δείξουμε αντίδραση μετά την πολύ κακή εικόνα που είχαμε στον προηγούμενο αγώνα μας.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς βγάλαμε αυτή την αντίδραση, απλά κάποιες λεπτομέρειες δεν έχουμε την εμπειρία να τις διαχειριστούμε την ώρα που το παιχνίδι "καίει". Όπως για παράδειγμα, να κάνουμε δύο φάουλ στον Κράβιτς για να μην βάλει λέι απ και βρει ρυθμό. Σε εκείνο το σημείο ήμασταν κοντά και είχαμε αρχίσει να βάζουμε λίγο παραπάνω πίεση στον Πανιώνιο.

Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε και στο τέταρτο δεκάλεπτο και παλέψαμε μέχρι την τελευταία φάση. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι μια δύσκολη ήττα, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα στα χαμηλά στρώματα. Νομίζω ότι η Κύμη ξεφεύγει μετά τη σημερινή νίκη και μένουμε τρεις ομάδες για δύο θέσεις.

Εμείς περιμένουμε να κάνουμε και δύο αλλαγές. Δυστυχώς, αυτήν την εβδομάδα το τάιμινγκ δεν μας ευνόησε να κάνουμε πράγματα που θέλαμε, αλλά το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε στην εικόνα μας στο γήπεδο. Πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά ότι είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε τους στόχους και εκεί θα επιμείνουμε, παράλληλα με τη βελτίωση στο παρκέ. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και καλή συνέχεια στον κόουτς».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Θα πάρουμε έναν κοντό και έναν ψηλό αρχικά και θα δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Σίγουρα, κάποια παιδιά το παλεύουν πάρα πολύ, όμως δεν έχουμε προσφέρει τα αναμενόμενα. Ίσως με κάποιους άλλους δεν... κολλάει η χημεία η δική μου. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η αγορά, πάντως, δεν είναι εύκολη και θέλει τύχη και πολύ καλό τάιμινγκ. Καλές γιορτές και χρονιά σε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x