Ελλάδα

Μέξας: «Δεν θα περάσει έτσι ο τρόπος που χάσαμε από τον Ολυμπιακό…»

Απογοητευμένος όχι με τόσο με την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά με την εικόνα… εγκατάλειψης από τα Τρίκαλα στα τελευταία 15 λεπτά, ήταν ο Κώστας Μέξας.

Την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι παίκτες των Τρικάλων παράτησαν το παιχνίδι, όταν ξέφυγε ο Ολυμπιακός, εξέφρασε ο Κώστας Μέξας, μετά την ήττα της ομάδας από τη Θεσσαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας:

«Ήταν μια ευκαιρία για εμάς το σημερινό παιχνίδι να δούμε κάποια πράγματα. Τον τελευταίο καιρό δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να βρεθούμε όλοι μαζί μέσα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Για εικοσιπέντε λεπτά ήμασταν αρκετές στιγμές προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά η εικόνα μας στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά ήταν αποκαρδιωτική. Το χειρότερο είναι η νοοτροπία και ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όταν αυτό στράβωσε. Είναι κάτι που μας απασχολεί και πρέπει να συζητήσουμε με τα παιδιά. Πρέπει να δούμε τον αγώνα και να καταλάβουμε γιατί παρουσιαστήκαμε έτσι στο τέλος. Πραγματικά ήταν ντροπή.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, παρότι μέχρι το εικοσιπέντε ήμασταν κοντά. Οι ψηλοί μας φορτώθηκαν με φάουλ νωρίς. Όμως, από το να κερδίσεις τον Ολυμπιακό μέχρι την εικόνα που παρουσιάσαμε υπάρχει μεγάλη απόσταση και είναι κάτι που δεν θα περάσει έτσι. Και αυτό γιατί τώρα “χτίζουμε” την ταυτότητα της ομάδας και κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν όσο είναι νωρίς ακόμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και την Ευρώπη και όσο γίνεται μακριά από τραυματισμούς. Εύχομαι να βρεθούν όλοι μαζί και να βγάλει ο Ολυμπιακός στο παρκέ όλες τις αγωνιστικές προοπτικές που έχει στο παιχνίδι του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x