Απογοητευμένος με την ήττα, αλλά κυρίως με την εμφάνιση, των Τρικάλων από τον Προμηθέα Πάτρας, ήταν ο Κώστας Μέξας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του επηρεάστηκε αρνητικά από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και πως χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή νοοτροπίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας:

«Ξέραμε ότι θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι τώρα στην έδρα μας, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που αυτή τη στιγμή νομίζω παίζει το καλύτερο μπάσκετ έχοντας δει όλα τα ματς. Είναι πλήρης, έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις, πρωτοκλασάτες για το επίπεδο το δικό μας και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς για την επιλογή των παικτών που έκανε το καλοκαίρι.

Εμείς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε βάθος χρόνου στο παιχνίδι γιατί κατά τη γνώμη μου μπήκαμε πολύ λίγες φορές στο παιχνίδι. Και αυτό έχει να κάνει κυρίως με το αμυντικό κομμάτι που για ακόμα μια φορά δεν ήμασταν καλοί και γι’ αυτό δεν ευθύνεται κανένας άλλος εκτός από εμένα. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σε κάποια πράγματα, είναι πολύ νωρίς ακόμα και η δική μας η ομάδα αν δεν είναι κάθε μέρα, και εννοώ κάθε μέρα, στο εκατό τις εκατό στο γήπεδο τότε απέναντι σε ομάδες επιπέδου Προμηθέα θα έχουμε προβλήματα, θα έχουμε αυτή την εικόνα. Μπορεί να ακούγονται βαριά αυτά που λέω αλλά πρέπει να κοιτάμε την αλήθεια στα μάτια να κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη για να μπορούμε να προχωρήσουμε.

Πρέπει να βελτιωθούμε, νομίζω η νίκη με τον ΠΑΟΚ δεν μας έκανε καλό τελικά, μας χάλασε το μυαλό, και πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την νίκη, ξέραμε ότι κάποια σχήματα του Προμηθέα απέναντι στην δική μας ομάδα θα ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν, κάποια πράγματα που κάνει ο Προμηθέας στην άμυνα του, είναι και θέμα που έχει να κάνει με τον αντίπαλο, δεν παίζεις μόνος σου αλλά αυτό δεν δικαιολογεί κάποιες καταστάσεις που είδαμε σήμερα στο γήπεδο και μπροστά και πίσω. Καλή συνέχεια στον κόουτς και ότι καλύτερο
».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Προμηθέας φέτος: «Αυτή τη στιγμή, είναι μια ομάδα που διεκδικεί μια θέση στην τετράδα, αυτή είναι η δική μου άποψη, εφόσον συνεχίσουν να δουλεύουν και να έχουνε την εικόνα αυτή που έχουν τώρα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν βλέπω πως δεν μπορεί να είναι ο Προμηθέας ανάμεσα στην τέταρτη με έκτη θέση. Και πραγματικά θα είναι μεγάλη επιτυχία και για τον κόουτς και για τον οργανισμό της ομάδας της Πάτρας».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ