Ελλάδα

Μένει στην ΑΕΚ ο Ματσιούλις!

Παίκτης της ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Γιόνας Ματσιούλις, καθώς οι δύο πλευρές έχουν δώσει ήδη τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει αρχίζει η υλοποίηση του σχεδιασμού για την ΑΕΚ.

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Άρη και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, σειρά παίρνει ένα μεγάλο κεφάλαιο για την «Ένωση» κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Γιόνας Ματσιούλις.

Ο πολύπειρος Λιθουανός φόργουορντ, που με την παρουσία του ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα, κάτι που φάνηκε κυρίως στο διάστημα της απουσίας του, όταν η ΑΕΚ εντελώς αγνώριστη στις τελευταίες στροφές της σεζόν, αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ «Η Αθλητική Ώρα των Σπορ», έπειτα από διαπραγματεύσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να συμφωνήσει με τον 34χρονο και μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν δώσει ήδη τα χέρια για τη νέα σεζόν.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές με τον παίκτη που βρίσκεται σε διαδικασία επανόδου μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αγκώνα του.

Τέλος, πρόθεση της «Ένωσης» είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της και τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, που δείχνει θετική διάθεση να μείνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x