Euroleague

Μέρος της προπόνησης ο Τουπάν

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, με μοναδικό αμφίβολο τον Άξελ Τουπάν, ο οποίος έκανε ατομικό και μέρος της προπόνησης.

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται από χθες Κυριακή (2/12) ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας την προσεχή Πέμπτη (6/12, 20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπου πέρυσι πληγώθηκαν λόγω του αποκλεισμού τους από το Final Four του Βελιγραδίου να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί των τριών νικών τους στην διοργάνωση. Στην προσπάθειά τους αυτή, είναι αμφίβολο το αν θα έχουν τη βοήθεια του Άξελ Τουπάν, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα από τις 17 Νοεμβρίου, μία ημέρα πριν το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ, νιώθει πολύ καλύτερα, έκανε σήμερα εκτός από το ατομικό του πρόγραμμα και ένα μέρος του προγράμματος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως παραμένει αμφίβολος, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θέλει να ρισκάρει τυχών υποτροπή. Όλα θα κριθούν στην αυριανή τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Λιθουανία την Τετάρτη το πρωί, αν και δεν αποκλείεται ο Τουπάν να μπει έτσι και αλλιώς στο αεροπλάνο και η συμμετοχή του να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή στο Κάουνας.

Οι υπόλοιποι παίκτες, προπονήθηκαν και σήμερα κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x