Ελλάδα

«Μέσα» Παπανικολάου-Αγραβάνης, καμία εξέλιξη για Ντόρσεϊ

Με τους Κώστα Παπανικολάου και Δημήτρη Αγραβάνη να επιστρέφουν στη δωδεκάδα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στο Λαύριο. Εκτός Λοτζέσκι και Αθηναίου. Καμία εξέλιξη για Ντόρσεϊ, εξετάζονται και άλλοι.

Δύο ευχάριστες ειδήσεις περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των «ερθυρόλευκων», είδε τους Κώστα Παπανικολάου και Δημήτρη Αγραβάνη να προπονούνται κανονικά (θλάση και ίωση αντίστοιχα) και να τίθενται στη διάθεσή του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Basket League με το Λαύριο.

Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι Ματ Λοτζέσκι (είναι στο νοσοκομείο με ιογενή ίωση) και Γιάννης Αθηναίου (κάκωση στη ποδοκνημική). Οι πρωταθλητές, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα κόντρα στους μαχητικούς νεοφώτιστους, που στη σύνθεσή τους έχουν τον πρώην «ερυθρόλευκο», Μάρκο Κέσελ. Ο Σέρβος φόργουορντ, θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος του Ολυμπιακού, μετά την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τη φανέλα του το 2012.

Στασιμότητα με Ντόρσεϊ, εξετάζονται οι εναλλακτικές

Εν τω μεταξύ, στο θέμα της απόκτησης ψηλού οι εξελίξεις τρέχουν. Ο Τζόι Ντόρσεϊ παραμένει νο1 στόχος, όμως η στασιμότητα παραμένει αναφορικά με την αποδέσμευσή του από την Γαλατάσαραϊ. Νωρίτερα, ο μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, διέψευσε οποιαδήποτε συμφωνία, αφού ο πελάτης του δεσμεύεται με συμβόλαιο και σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία η ομάδα του Αμερικανού σέντερ ζητάει χρήματα (200 με 300 χιλιάδες ευρώ) για να τον αποδεσμεύσει.

Ο Ολυμπιακός, θα περιμένει για λίγες ακόμα ημέρες τον Ντόρσεϊ και αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος (ή η Γαλατάσαραϊ να ζητήσει ένα λογικότερο ποσό) θα τον αποκτήσει. Ο χρόνος όμως πιέζει και οι πρωταθλητές εξετάζουν ολοένα και πιο «ζεστά» τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν, χωρίς να διαρρέουν το παραμικρό για το ποιες είναι αυτές. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι συγκεκριμένοι παίκτες προέρχονται από την ευρωπαϊκή αγορά και έχουν εμπειρία Ευρωλίγκας. Το όνομα του Τζεφ Έιρς που ακούστηκε, διαψεύστηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x