Euroleague

Μέσα Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ, Μάντζαρης, ερωτηματικό με Ρόμπερτς

Τρία χαμόγελα και μία… αναμονή στο μέτωπο των τραυματιών στον Ολυμπιακό ενόψει Αρμάνι Μιλάνο. Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα Πρίντεζης, Μάντζαρης και Μιλουτίνοφ, νέα μαγνητική θα βγάλει ο Ρόμπερτς.

Χαμόγελα μετά από αρκετές ημέρες στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Με τρεις επιστροφές πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού για το 2018 και ενόψει του αγώνα της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή (5/1) στο ΣΕΦ. Οι Γιώργος Πρίντεζης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βαγγέλης Μάντζαρης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους (όλοι τους διάστρεμμα) και τέθηκαν στην διάθεση του κόουτς, Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σε ότι αφορά τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος ένιωσε τράβηγμα στο δικέφαλο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας και αύριο (03/01) θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία για να δει το ιατρικό τιμ της ομάδας την πορεία του τραυματισμού του και να αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει στο ματς της Παρασκευής.

Τέλος, σήμερα ο Νίκος Αρσενόπουλος υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αντιμετώπισης απόσπασης του μακρού δεξιού αντίχειρα και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x