Euroleague

Μεσίνα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το τέταρτο δεκάλεπτο»

Στην στάση της Αρμάνι Μιλάνο στο τέταρτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Έτορε Μεσίνα, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Έτορε Μεσίνα, αποθεώνοντας την ομάδα του για την στάση της στην τέταρτη περίοδο, αλλά και τον Τζεφ Μπρουκς για την άμυνά του πάνω στον Ντεσόν Τόμας.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την στάση της σε όλο το ματς και ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο, όταν ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό και "έτρεξε" ένα 11-0. Σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αλλά ο δρόμος είναι μακρύς», δήλωσε αρχικά ο Έτορε Μεσίνα.

Για όσα πρέπει να αλλάξει η Αρμάνι: «Πρέπει να δουλέψουμε σε όλα. Δείτε τα σκορ σε όλη την Ευρώπη. Οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Έλειπε ο Νέντοβιτς, ο Γκουντάιτις και ο Μακ. Ελπίζουμε να γυρίσουν σύντομα. Χαίρομαι γιατί στο δεύτερο μέρος κάναμε μόνο ένα λάθος. Όταν κερδίζεις με έναν πόντο είσαι καλός, όταν χάνεις με έναν πόντο είσαι κακός, έτσι πάει. Αλλά δεν είναι έτσι. Θέλουμε δουλειά».

Για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα: «Το προϊόν στο παρκέ είναι το μεγαλύτερο ατού της Ευρωλίγκας. Έχουμε σπουδαία ματς, οι παίκτες παίζουν με καρδιά, θέληση και ποιότητα. Είναι κάτι συναρπαστικό. Αυτό βλέπουν και οι παίκτες και έρχονται εδώ. Είναι καλό το μπάσκετ, απολαυστικό για τον θεατή».

Για τα τρίποντα της Αρμάνι και την άμυνα στον Καλάθη στην τελευταία φάση: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν βλέπω τον λόγο να σας πω τι είπα στους παίκτες μου στο τάιμ άουτ. Τους είπα: "Μην τους αφήσετε να σκοράρουν"».

Για τις δύο βολές του Μορασκίνι στην τελευταία επίθεση των Ιταλών: «Θα βοηθήσουν να ωριμάσει. Είχε 4 ασίστ. Μας βοήθησε όταν επιστρέψαμε. Σημαντικό για τη νίκη ήταν και η άμυνα του Μπρουκς στον Ντεσόν Τόμας, που είναι μεγάλο κομμάτι του Παναθηναϊκού. Ο Μπρουκς έκανε εξαιρετική δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x