«Δώρο» προς τους Έλληνες φιλάθλους επιφύλασσε η FIBA, η οποία ανακοίνωσε πως θα παράσχει δωρεάν live-streaming στο φιλικό τουρνουά της Σοτσοόυ όπου θα συμμετάσχει η εθνική μας ομάδα.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την «Atlas Sports», θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες του τουρνουά προετοιμασίας που θα διεξαχθούν από αύριο (23/8) ως τις 27 του μήνα, ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, κι ανάμεσα τους και τα φιλικά τεστ της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Οι φίλοι της Εθνικής θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλα τα παιχνίδια μέσω του καναλιού της FIBA στο Youtube αλλά και στη σελίδα της στο Facebook και θα μπορέσουν έτσι να δουν απευθείας τις τελευταίες δοκιμές του συνόλου μας πριν από την εκκίνηση στο Παγκόσμιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία το Σάββατο (24/8), κι αν προκριθεί θα κοντραριστεί με τον νικητή Κίνας-Δομινικανής Δημοκρατίας την ερχόμενη Δευτέρα (26/8). Σε περίπτωση που φτάσει στον τελικό του τουρνουά, θα βρει ως τελευταίο αντίπαλο μία εκ των Σενεγάλης, Βενεζουέλας, Τουρκίας και Πουέρτο Ρίκο.

Τώρα έχεις λόγο να μπεις ξανά στο παιχνίδι! |+21