Ελλάδα

Μετακομίζει στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου ο Πανιώνιος

Στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου θα δώσει τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια του στη φετινή Basket League ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Δόθηκε λύση στο πρόβλημα του Πανιωνίου σχετικά με το γήπεδο που θα κληθεί να δηλώσει ως έδρα για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του στη φετινή Basket League. Πιο συγκεκριμένα, οι Νεοσμυρνιώτες θα μετακομίσουν στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, που θα αποτελέσει το νέο «σπίτι» τους, όπως ανακοινώθηκε από το Δημαρχείο Νέας Σμύρνης.

Θυμίζουμε ότι οι «κυανέρυθροι» είναι αναγκασμένοι να αποχωρήσουν από το ιστορικό κλειστό της οδού Αρτάκης, το οποίο θα κατεδαφιστεί οσονούπω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Δημαρχείο Νέας Σμύρνης:

«Με παρέμβαση του Δημάρχου δόθηκε λύση στο “γηπεδικό” της ΚΑΕ Πανιώνιος

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, μετά από σειρά συναντήσεων και συζητήσεων με αυτοδιοικητικούς φορείς, έδωσε την καλύτερη δυνατή λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Καθοριστική στάθηκε η τελευταία συνάντησή του με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη, κατά την οποία αποφασίστηκε πως οι πέντε κρίσιμες αγωνιστικές της ομάδας μας θα διεξαχθούν στο νέο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου».

Επίσης, ο κύριος Τζουλάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η ειλικρινής προσπάθεια του κ. Χατζηδάκη να βοηθήσει στο γηπεδικό πρόβλημα τον καθιστά βασικό συμπαραστάτη για την κρίσιμη φετινή πορεία της ομάδας μας. Μετά από συνάντησή του με τον Γενικό Διευθυντή κ. Χρήστο Χριστοδούλου δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο το ιστορικό σωματείο της πόλης μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x