NBA

Μέτοχος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Χιούστον ο Χάρντεν!

Την απόφαση να επενδύσει στο ποδόσφαιρο του Χιούστον πήρε ο Τζέιμς Χάρντεν, με τον σούπερ σταρ των Ρόκετς να αγοράζει μετοχές της ομάδας της πόλης!

Έγινε… παράγοντας ο Τζέιμς Χάρντεν!

Ο σούπερ σταρ των Ρόκετς αποφάσισε να επενδύσει στο ποδόσφαιρο και έτσι αγόρασε μετοχές της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας του Χιούστον και συγκεκριμένα των Ντάιναμο και Ντας αντίστοιχα.

Ο «Μούσιας» έγινε το πέμπτο μέλος του ομίλου που ελέγχει τις δύο ομάδες και επικεφαλής είναι ο Γκάμπριελ Μπρένερ, ενώ ακόμη μέλος είναι ο πρώην μποξέρ Όσκαρ Ντε Λα Χόγια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να μπω στο γκρουπ που έχει τους Χιούστον Ντάιναμο και Ντας και είμαι υπερήφανος που έγινα μέλος ενός συλλόγου με τεράστια ιστορία και λαμπρό μέλλον», δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Χάρντεν και πρόσθεσε:

«Το Χιούστον είναι το σπίτι μου τώρα και το είδα ως μία ευκαιρία να επενδύσω στην πόλη μου και ταυτόχρονα να επεκτείνω τα επαγγελματικά μου ενδιαφέροντα. Γενικά το ποδόσφαιρο και ειδικά το MLS διευρύνεται συνεχώς στη χώρα μας. Μου αρέσει το άθλημα εδώ και αρκετά χρόνια και ξέρω ότι το Χιούστον έχει μεγάλο πυρήνα φιλάθλων, γι’ αυτό ήταν μία εύκολη απόφαση, να αρπάξω αυτή την ευκαιρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x