NBA

Μια «ανάσα» από την πρόκριση οι Τζαζ!

Προβάδισμα και πάλι στη σειρά απέναντι στους Κλίπερς πήραν οι Τζαζ. Επικράτησαν 96-92 των Κλίπερς και έκαναν το 3-2 στις νίκες.

Μια νίκη πριν την επόμενη φάση των πλέι-οφ του ΝΒΑ και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι οι Τζαζ. Σήμερα επικράτησαν 96-92 των Κλίπερς και πήραν και πάλι προβάδισμα στη σειρά με 3-2.

Κορυφαίος της ομάδας της Γιούτα ήταν ο Χέιγουορντ ο οποίος πέτυχε 27 πόντους σε ένα παιχνίδι με πολύ σκληρές άμυνες, στην επιστροφή του στα παρκέ μετά την τροφική δηλητηρίαση που είχε πάθει.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η απουσία του Γκρίφιν. Οι Κλίπερς χωρίς αυτόν δεν έβρισκαν λύσεις επιθετικά κοντά στο καλάθι αλλά και αμυντικά ήταν πιο... λάιτ. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν οι Τζαζ βελτιώνοντας την άμυντική τους λειτουργία να φτάσουν στην τρίτη νίκη της σειράς.

Οι Κλίπερς έβρισκαν τρόπο να σκοράρουν μόνο από την περιφέρεια με τον Πολ (28 πόντους) και τον Ρέντικ (26 πόντους) να αποτελούν τις μεγάλες απειλές για το καλάθι των γηπεδούχων. Αντιστάθηκαν αρκετά και έφτασαν στο σημείο να παλεύουν για τη νίκη μέχρι και την τελευταία περίοδο, αλλά και τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Εκεί ο Πολ με ένα τρίποντο πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος έκανε την τελευταία προσπάθεια για τους Κλίπερς. Ο Χιλ ευστόχησε στις βολές και στο τέλος ο Πολ έχασε τον έλεγχο της μπάλας με το παιχνίδι να τελειώνει.

Τα δωδεκάλεπτα: 19-21, 27-22, 18-15, 32-34

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x