NBA

Μίντλετον: «Ο κόσμος δεν αναγνωρίζει στον Γιάννη πόσο έξυπνος είναι»

Tο στοιχείο της ευφυΐας του Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν αναγνωρίζει τόσο ο κόσμος τόνισε ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον, μιλώντας για την πιθανή τους κόντρα στο Παγκόσμιο.

Μνεία αποθέωσης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον Κρις Μίντλετον.

Ο συμπαίκτης του MVP του NBA στους Μιλγουόκι Μπακς, μιλώντας στην «Washington Post», αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πιθανής τους κόντρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε αγώνα ΗΠΑ-Ελλάδα, και παράλληλα τόνισε τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον «Greek Freak» να ξεχωρίζει.

Ένα εξ αυτών είναι η εξυπνάδα στον τρόπο που αγωνίζεται, κάτι που ο σούτινγκ γκαρντ των «ελαφιών» θεωρεί ότι δεν έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου αναφορικά με τον Γιάννη.

Συγκεκριμένα ο Μίντλετον ανέφερε:

«Μοιάζουμε με τον Γιάννη. Δεν παραιτούμαστε από τίποτα και κανέναν. Ξέρω ότι θα πάρει το παιχνίδι πολύ προσωπικά. Είμαι σίγουρος ότι αν με δει στον αιφνιδιασμό, θα προσπαθήσει να με βάλει ''στον τοίχο''. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Όλοι ξέρουμε πώς να τον μαρκάρουμε, αλλά είναι απίστευτος παίκτης και προσπαθεί πάντα να σου αποδεικνύει ότι είναι απίστευτος παίκτης. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος αναγνωρίζει το πόσο έξυπνος είναι. Αν προσπαθείς να του πάρεις κάτι, θα βρει τον τρόπο να το πάρει πίσω μαζί με ακόμη περισσότερα».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x