Γενικά

Μιλάει με Ανδόρα ο Αθηναίου

Στην Ισπανία με τη φανέλα της Ανδόρας είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιάννης Αθηναίου.

Μετά το άδοξο τέλος της καριέρας του στον Ολυμπιακό, αφού τιμωρήθηκε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για πειθαρχικό παράπτωμα, ο Γιάννης Αθηναίου (σ.σ. δήλωσε πως δεν έκανε το παραμικρό και πως ο προπονητής εξάντλησε την αυστηρότητά του σε αυτόν) είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά εκτός Ελλάδας.

Ο 29χρονος γκαρντ, που πριν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έπαιξε το 2014 σε Ιταλία και Τουρκία με τις Αρμάνι Μιλάνο και Εσκισεχίρ αντίστοιχα, έχει πρόταση από την ισπανική Ανδόρα και τον εξιτάρει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Η Ανδόρα, που είχε στο ρόστερ της πριν τρία χρόνια τον Γιώργο Μπόγρη, ήταν η ομάδα-έκπληξη πέρυσι στην Ισπανία και προσφέρει μία καλή προοπτική στον Αθηναίου, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες της. Νωρίτερα στη σεζόν, είχε ακουστεί πως για την απόκτησή του θα κινηθεί και η ΑΕΚ, κάτι τέτοιο όμως δε προχώρησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x