Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Μιλεντίγεβιτς στο sport-fm.gr: «Σημαντική νίκη, πολύ δύσκολη η Α2»

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς μίλησε για τη νίκη του Ψυχικού επί του Παγκρατίου με 94-76.

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς σημείωσε 15 πόντους στην αναμέτρηση απέναντι στο Παγκράτι για την 4η αγωνιστική της Α2 συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ευρεία νίκη(94-76) της ομάδας του. Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο 23χρονός γκαρντ του Ψυχικού μίλησε στον sport-fm.gr.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Το Παγκράτι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έδειξε ήδη από τα πρώτα παιχνίδια ότι είναι πολύ σκληρή στην άμυνα, ότι είναι δουλεμένη. Εμείς όλη την εβδομάδα ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Δείξαμε καρδιά και πήραμε την νίκη στο τέλος. Για εμάς είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος», τόνισε αρχικά.

«Πράγματι η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Όλες οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά μέρα με την μέρα να βελτιωνόμαστε και να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Κόροιβο Αμαλιάδας και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση», πρόσθεσε ο 22χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x