Ελλάδα

Μίλερ: «Δείξαμε ότι αντέχουμε στα δύσκολα»

Στο γεγονός πως στον Προμηθέα γουστάρουν να ζουν στην πίεση στάθηκε ο Ιαν Μίλερ μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των Πατρινών τόνισε πως ενώθηκαν και πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θεωρεί πως διασκεδάζουν με το να παίζουν μπάσκετ και πως το αγαπούν, πως πρέπει να σκέφτονται μόνο τα θετικά, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά: «Αρχίζοντας από χθες, ήταν δύσκολα. Παλέψαμε, αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντέξουμε τα δύσκολα. Απόψε, προερχόμενοι από μια μεγάλη "μάχη", όλοι ενωθήκαμε και "σπρώχναμε" ο ένας τον άλλον. Ήταν σημαντικό. Έδειξε το χαρακτήρα της ομάδας, το χαρακτήρα των προπονητών και για το τι είμαστε εδώ».

Για το ότι βρέθηκε στην ομάδα ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού πριν από λίγο καιρό και αν αυτό επηρέασε την ομάδα, ανέφερε: «Είχαμε μόνο έναν θετικό παίκτη. Διασκεδάζουμε. Είμαστε σε θέση να ξυπνάμε κάθε μέρα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Δεν μας επηρέασε πουθενά. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε τα θετικά. Να μένουμε μαζί και να δουλεύουμε σκληρά. Έτσι, παίρνουμε νίκες, όπως η σημερινή».

Για την απόδοσή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα, δήλωσε: «Κάνω απλά τη δουλειά μου. Αυτό που θέλουν οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου. Με πίστεψαν σε αυτά τα σουτ και αυτό το κάνει ακόμα πιο εύκολο, για να κάνω τη δουλειά μου. Δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι και οι συμπαίκτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x