Ελλάδα

Μιλουτίνοφ: «Μάχη μέχρι τελικής πτώσης για τίτλους»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κέρδισε το πρώτο βραβείο MVP της χρονιάς στην Basket League με την εμφάνισή του στο ματς του Ολυμπιακού με τον Χολαργό και ανέλυσε τους στόχους της σεζόν στο site του ΕΣΑΚΕ.

Με 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης με 24 πόντους (8/12 βολές, 8/10 δίποντα), επτά ριμπάουντ, δύο ασίστ, τρία κλεψίματα και 12 κερδισμένα φάουλ σε 28’:23’’ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εξαιρετικός και καθοριστικός για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Χολαργό και κέρδισε το πρώτο βραβείο της σεζόν .

Μιλώντας στο esake.gr αναφέρθηκε στη χθεσινή διάκρισή του και γενικότερα στον φετινό Ολυμπιακό, δίνοντας παράλληλα μία υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας:

Αναλυτικά, η συνέντευξη του σέρβου σέντερ:

– Τι σημαίνει για σένα ότι στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League 2018-19 αναδείχθηκες MVP και, μάλιστα, με πολύ υψηλή επίδοση στο ranking;

«Είναι όμορφο το συναίσθημα της ανάδειξής μου σε MVP και μάλιστα με ατομικό ρεκόρ, όμως, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όλα τα εύσημα ανήκουν και στους συμπαίκτες μου».

– Σε ποιο βαθμό έχετε οι παίκτες του Ολυμπιακού προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου προπονητή σας, Ντέιβιντ Μπλατ;

«Ακόμη συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και νέο προπονητή, οπότε είναι λογικό πως ακόμη προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Όμως, έχουμε πολύ καλή χημεία τόσο μεταξύ μας, όσο και με τον κόουτς Μπλατ, οπότε περιμένω μόνο θετικά πράγματα αυτή τη σεζόν»!

– Ποια είναι η υπόσχεση σου προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν;

«Θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως για να επιστρέψουμε στους τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x