Euroleague

Μιλουτίνοφ: «Περίμενα περισσότερες αποδοκιμασίες»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ενοχλήθηκε καθόλου από το κλίμα στην «Κόμπανκ Αρένα» παρά μόνο από τη δική του απόδοση.

Ως πρώην παίκτης της Παρτιζάν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποδοκιμάστηκε στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά δεν ενοχλήθηκε. Αντιθέτως τον πείραξε που δεν είχε καλή απόδοση, ωστόσο ο Σέρβος σέντερ κρατά τη νίκη και ονειρεύεται Final Four.

Αναλυτικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στον σερβικό Τύπο για:

-τον αγώνα: «Οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικά στην άμυνα, έγινε μεγάλη μάχη. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν πολύ ανταγωνιστικός, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια σημαντική νίκη. Ξέραμε πως με νίκη θα παίρναμε το πλεονέκτημα έδρας και το κίνητρο ήταν μεγάλο».

-τον εκνευρισμό του σε μια αλλαγή: «Ήμουν εκνευρισμένος με τον εαυτό μου. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ, ήταν το πρώτο μου ματς μετά την αποχώρησή μου από το Βελιγράδι. Ήθελα να παίξω καλά, αλλά δεν το έκανα. Ήμουν κακός, αλλά σημασία έχει που κερδίσαμε».

-την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ο κόσμος βοήθησε τον Ερυθρό Αστέρα να παίξει καλύτερα από όσο μπορούσε. Δεν με πείραξαν οι αποδοκιμασίες για μένα. Ίσως περίμενα και περισσότερες».

-τις βλέψεις του Ολυμπιακού για τη συνέχεια: «Όλοι θέλουμε πολύ να πάμε στο Final Four. Ειλικρινά, δεν θέλω να επιλέξω αντίπαλο για τα προημιτελικά. Σκεφτόμαστε μόνο το ερχόμενο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x