Euroleague

Μιλουτίνοφ: «Σκληρή ήττα, δεν είναι αυτός ο εαυτός μας, πρέπει να αντιδράσουμε»

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε όπως είχε σχεδιάσει, σύμφωνα με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με αποτέλεσμα να κάνει ένα κακό ματς απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Αντίδραση καλείται να βγάλει ο Ολυμπιακός, μετά την βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα με 76-55, προκειμένου να δείξει το… πραγματικό του πρόσωπο κι όχι αυτό που εμφάνισε σήμερα στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Παράλληλα, ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του δεν... λύγισε από την πίεση ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα υπάρχει… δρόμος στην Euroleague!

«Κάναμε πολύ κακό ματς. Δεν είναι αυτός ο εαυτός μας. Πρέπει να αντιδράσουμε, να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Ξέραμε ότι θα μπει καλά ο αντίπαλος. Αλλά, δεν παίξαμε όπως σχεδιάσαμε», είπε αρχικά ο Μιλουτίνοφ.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω πως ήταν θέμα πίεσης. Μένουν πολλά ματς ακόμα. Δεν πιστεύω πως υπήρξε επιπλέον πίεση σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μια σκληρή ήττα. Πρέπει να δουλέψουμε και να αντιδράσουμε, για να παίξουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x