Ελλάδα

Μήτογλου: «Δεν έχεις περιθώριο να σκεφτείς το προηγούμενο ματς»

Στο γεγονός πως δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς λόγω των συνεχόμενων αγώνων στάθηκε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντίνος Μήτογλου.

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Εφές ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει περιθώριο να σκεφτείς το προηγούμενο ματς εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ντίνος Μήτογλου:
«Καλησπέρα σας,

Έτσι όπως είναι φέτος η σεζόν στην Ευρωλίγκα και με τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της EKO Basket League, δεν έχεις το περιθώριο να σκεφτείς πάνω από μία μέρα το προηγούμενο ματς. Δεν προλαβαίνεις. Σε τρεις ημέρες είχαμε ένα μακρινό ταξίδι στη Ρωσία και δύο πολύ δύσκολα ματς, με την Χίμκι και με την Εφές.

Στη Μόσχα ήμασταν καλοί για τρία δεκάλεπτα, αλλά όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές, δεν αρκεί. Για να κερδίσεις ένα ματς στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να είσαι καλός και συγκεντρωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όπως -σχεδόν- ήμασταν στον αγώνα με την Εφές, όπου πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε καλή άμυνα, πήγαμε όλοι στο ριμπάουντ, διορθώσαμε κάποια από τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Χίμκι και καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Όπως προανέφερα, όμως, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Λάρισα. Εμείς επιβάλλεται να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και να παίξουμε βάσει του πλάνου μας, κάτι που θα μας βοηθήσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x