Ελλάδα

Μήτογλου: «Να φτάσουμε στη νίκη ικανοποιώντας τους φιλάθλους μας»

Την κατάκτηση της νίκης αλλά και την ικανοποίηση των φίλων της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο έθεσε ως στόχους το Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον ΓΣΛ-Φάρος ο Κωνσταντίνος Μήτογλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στο esake.gr:

Πρώτα η Λάρισα, από Δευτέρα τα υπόλοιπα

Καλησπέρα σας,

Το ευχάριστο είναι πως η ομάδα μας αντέδρασε σωστά μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Βαρκελώνη. Αρχικά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στον αγώνα απέναντι στη Μπάμπεργκ, όπου πήραμε δύο σημαντικές νίκες, μη δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι.

Σίγουρα, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Ακολουθεί μια ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα, που περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες, δύο για την Ευρωλίγκα, με την ΤΣΣΚΑ και τη Φενέρ και δύο για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Γυμναστικό Λάρισας / Φάρο και τον Προμηθέα Πάτρας.

Είναι η πρώτη εβδομάδα με διπλά ματς στην Ευρωλίγκα για αυτή τη σεζόν και θα πρέπει να δούμε πως αντιδράσουμε. Επιβάλλεται να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

Βέβαια, με αυτά τα παιχνίδια θα ασχοληθούμε από Δευτέρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα της Λάρισας. Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, που διαθέτει καλό υλικό και έναν έμπειρο κόουτς. Όπως είναι λογικό απέναντι στον Παναθηναϊκό θα θελήσουν να δείξουν τις δυνατότητές τους αγωνιζόμενοι χωρίς άγχος.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να φτάσουμε στη νίκη ικανοποιώντας τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x