Ελλάδα

Μήτογλου: «Πόνεσε πολύ η ήττα από Βιλερμπάν, πλέον δεν έχουμε δικαιολογίες»

Ο Ντίνος Μήτογλου προσπαθεί ακόμη να… ξεπεράσει το σοκ στο «Αστρομπάλ» και τονίζει τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το προσεχές ματς με την Αρμάνι.

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν κρύβει πως η ήττα από την Βιλερμπάν επηρέασε πολύ τους πάντες στον Παναθηναϊκό αλλά μετά την πρώτη αντίδραση στην άνετη νίκη επί του Προμηθέα ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στην Ευρωλίγκα και κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

«Σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα, το οποίο μας πόνεσε πολύ. Το πλάνο του προπονητή για τον αγώνα με τον Προμηθέα ήταν να είμαστε πολύ σκληροί και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα», δήλωσε στην «Πράσινη».

«Κάναμε το επόμενο βήμα που ήταν απαραίτητο και πλέον βλέπουμε την επόμενη μέρα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επόμενο αγώνα με την Αρμάνι. Είναι πολύ σημαντικό ματς, ειδικά μετά το αποτέλεσμα με τη Βιλερμπάν. Πλέον κάθε αγώνας είναι σημαντικός και κάθε αποτέλεσμα μετράει. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες», πρόσθεσε ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ.

Για την δική του παρουσία δεν θέλησε να πει πολλά: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου αλλά και προσωπικά η εμφάνιση αυτή με βοηθά να συνεχίσω την σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x