Ελλάδα

Μήτογλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Φέτος μπορώ να κάνω το κάτι παραπάνω»

Για τους προσωπικούς του στόχους και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε ο Κώστας Μήτογλου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο 22χρονος φόργουορντ στον Δημήτρη Κοντό, στον ΣΠΟΡ FM 94,6:
Για την ανανέωση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η συνεργασία και για τις δύο πλευρές. Και οι δύο έχουν υψηλούς στόχους, θέλουν να είναι επιτυχημένοι. Έχουν προσφέρει πολλά στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να παραμείνει δυνατή για πολλά χρόνια».

Για το πώς βλέπει τη φετινή σεζόν για την ομάδα του: «Ελπίζω η χρονιά να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς. Να έχουμε υγεία, να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να συνεχίσουμε να έχουμε τους ίδιους υψηλούς στόχους».

Για το αν πιστεύει πως είναι έτοιμος να παίξει: «Πιστεύω ήρθε η ώρα. Είμαι έτοιμος. Μπορώ να κάνω το κάτι παραπάνω. Ο προπονητής και το σταφ με εμπιστεύονται παραπάνω. Μου δίνουν τον χώρο που χρειάζομαι».

Για το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»: «Είναι πολύ σημαντικό. Έρχονται πολλά συναισθήματα. Θα είναι πολύ μεγάλο τουρνουά. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε προς τιμήν του και να τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x