Euroleague

Μήτογλου: «Τα περιθώρια στενεύουν. Είναι δύσκολο να κάνεις restart στα μέσα της σεζόν»

Ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλε η Ζαλγκίρις στο ματς με τον Παναθηναϊκό και επεσήμανε ότι στενεύουν τα περιθώρια για το «τριφύλλι».

Η θηλιά… σφίγγει πλέον επικίνδυνα τον Παναθηναϊκό μετά τη δεύτερη ήττα (82-69) από τη Ζαλγκίρις και ο Ντίνος Μήτογλου το παραδέχθηκε σε δηλώσεις του και επεσήμανε ότι δεν είναι εύκολο να γίνει επανεκκίνηση στα μέσα της σεζόν.

Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα το ματς με τους Λιθουανούς εστίασε στην ενέργεια που έβγαλαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος.

«Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Η Ζαλγκίρις διάβασε το παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε κάποια πράγματα. Εμείς επαναπαυτήκαμε και δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ήρθε η ήττα. Η ενέργεια της Ζαλγκίρις και οι ελεύθερες πάσες, όταν πιέσαμε εμείς, ήταν κάποια κλειδιά για το παιχνίδι», σχολίασε ο νεαρός φόργουορντ μέσω της Nova.

Για την προσπάθεια του «τριφυλλιού» από εδώ και πέρα, είπε: «Τα περιθώρια στενεύουν. Δεν έχω να πω πολλά γι αυτό. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις restart προς τα μέσα της σεζόν. Έγινε μια αρχή, δύσκολη μεν, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Τα αποτελέσματα θα έρθουν στη συνέχεια της σεζόν».

Για την πρόοδό του στη σεζόν: «Και οι δύο προπονητές με έχουν βοηθήσει πολύ. Θα ήταν ακόμα καλύτερο να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x