Το Ρέθυμνο ψάχνει την πρώτη φετινή του νίκη το Σάββατο υποδεχόμενο την ΑΕΚ (15:45).

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ, ούσα πλήρης σε όλες τις θέσεις. Διαθέτει παίκτες αθλητικούς και έμπειρους με πολλές εικόνες από Ευρώπη και Ελλάδα. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή, αλλά μετά τις δύο ήττες οφείλουμε να ανασυνταχθούμε. Παιχνίδι με παιχνίδι υπάρχει βελτίωση, οπότε πρέπει να “χτίσουμε” σε αυτό και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αναμφίβολα, θα πρέπει να περιορίσουμε το περιφερειακό σουτ της ΑΕΚ και να είμαστε σταθεροί στην άμυνα στα πικ εν ρολ. Να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, ώστε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του 40λεπτου και να εκμεταλλευτούμε την κούραση της ΑΕΚ από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της», δήλωσε ο συνεργάτης του Σταύρου Μυκονιάτη, Δημήτρης Μητρόπουλος.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Χριστόφορος Ραζής: «Σαφώς τo αυριανό (20/10) παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πρέπει να κάνουμε μiα καλή εμφάνιση με συγκέντρωση και διάρκεια στο παιχνίδι μας, χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας και πάντα στόχος είναι η νίκη. Όσο αφορά σε εκείνα που πρέπει να προσέξουμε, σίγουρα, μια ασυνέπεια στην άμυνα φέρνει κακές επιλογές στην επίθεση και πάει αντιστρόφως ανάλογα. Θεωρώ στην άμυνα είμαστε πιο συνεπείς. Επιθετικά κάποιες κακές επιλογές επιτρέπουν στις αντίπαλες ομάδες να μας χτυπήσουν στον αιφνιδιασμό. Θεωρώ ότι και ο ρυθμός θα παίξει τον ρόλο του. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι τα ριμπάουντ, καθώς δεν επιτρέπεται ο αντίπαλός μας να παίρνει 15 επιθετικά ριμπάουντ και να βάζει 14 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, όπως συνέβη στο ματς με το Λαύριο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ