Euroleague

Μίτσοβ: «Σωστή η απόφαση για τη διακοπή της Ευρωλίγκας»

Απόλυτα σύμφωνος με την απόφαση της Ευρωλίγκας να ακυρώσει τη φετινή σεζόν, εμφανίστηκε ο φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, Βλάντιμιρ Μίτσοβ.

Ικανοποιημένος με την οριστική διακοπή της φετινής Ευρωλίγκας, ήταν ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ, με τον φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο να τονίζει πως η απόφαση αυτή ήταν προς το συμφέρον των παικτών.

«Ήταν σωστή η απόφαση. Το Σάββατο συμμετείχα στην τηλεδιάσκεψη της Ευρωλίγκας, που ήταν και ο Μπερτομέου. Όλοι οι παίκτες είπαμε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τραυματισμούς, ύστερα από δύο μήνες απραξίας, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν είχαν πρόσβαση να προπονηθούν. Από την άλλη, θα είχαμε τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, με έξι παιχνίδια σε 14 ημέρες, δηλαδή, σχεδόν ανά δύο ημέρες, με το ρίσκο να ήταν πολύ μεγάλο. Από την άλλη, είναι και το θέμα των συμβολαίων, καθώς τα συμβόλαια ορισμένων παικτών λήγουν το καλοκαίρι και κανείς δεν μπορούσε να τους εγγυηθεί την ασφάλειά τους. Αυτά, ήταν τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα», δήλωσε αρχικά Βλάντιμιρ Μίτσοβ στο «Sports Κlub».

Για το αν η απόφαση «αδικεί» την Αναντολού Εφές: «Φυσικά και τους καταλαβαίνω, ήταν πρώτοι, σε καλύτερη κατάσταση απ’ όλους και ήθελαν να συνεχίσουν. Αλλά, πάντα θα υπάρχουν οι ευχαριστημένοι και οι δυσαρεστημένοι. Όμως, αυτή ήταν μία σωστή απόφαση για εμάς τους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x