Ευρώπη

Μίτσοφ: «Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Τα στοιχεία που χάρισαν στην Αρμάνι Μιλάνο τη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν η ποιότητα της ομάδας του αλλά και το ότι ήξερε πώς να χειριστεί το ματς, όπως είπε ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ.

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην επικράτηση της Αρμάνι Μιλάνο επί του Ολυμπιακού, με το εντυπωσιακό 99-75 μέσα στο ΣΕΦ, με τον Σέρβο φόργουορντ της ιταλικής ομάδας να «εξηγεί» πως ήρθε το ροζ φύλλο αγώνα…

«Η ήττα από την Ρεάλ ήταν ένα πολύ καλό μάθημα γιατί προηγούμασταν με 15 πόντους, αλλά δεν είχαμε τις σωστές λύσεις. Σήμερα ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα και καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη», είπε αρχικά ο Μίτσοφ στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε πάρει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να τιμωρήσουν την αντίπαλη άμυνα. Έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Είμαστε μία ομάδα με εξαιρετικούς σουτέρ που μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε άμυνα και αυτό με βοηθάει πολύ και εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x