Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Μίχαλος στο sportfm.gr: «Φαβορί ο Πανιώνιος»

Πεπεισμένος πως ο Πανιώνιος αποτελεί ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Basket League είναι ο Νίκος Μίχαλος, όπως υποστήριξε μιλώντας στον sportfm.gr. Τι είπε για την ανανέωση του.

Έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του Πανιωνίου αποτέλεσε ο Νίκος Μίχαλος στην περσινή πορεία του «ιστορικού» στη Β' Εθνική, στην προσπάθειά του να επανέλθει δριμύτερος στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Μαζί με τους Νίκο Κόκκαλη και Γιώργο Τσιάκο αποτέλεσαν τους «τρεις σωματοφύλακες» και πήραν στην πλάτη τους την ομάδα, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, και στο τέλος της χρονιάς πανηγύρισαν την άνοδο στην Α2.

Ο 39χρονος πλέι μέικερ ήταν ο μόνος που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους» από το περσινό ρόστερ και μίλησε στο sportfm.gr για τα συναισθήματά του την πρώτη μέρα που πάτησε στο Κλειστό της οδού Αρτάκης, όταν και δεν αντίκρισε κανέναν από τους παλιούς συμπαίκτες του.

Επίσης, ο πολύπειρος παίκτης αναφέρθηκε στη νέα χρονιά και τόνισε τι είναι αυτό που πρέπει να γίνει, αν ο «ιστορικός» ανέβει τελικά στην Basket League (εκκρεμεί η απόφαση για την κενή θέση που άφησε η Κηφισιά), ενώ σε περίπτωση που μείνει Α2 υποστήριξε πως είναι το φαβορί για άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια».

Τέλος, ο Μίχαλος έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο που στηρίζει τον Πανιώνιο, με την ελπίδα πως θα είναι ακόμα πιο γεμάτο το γήπεδο φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Κάτια Πετροπούλου

Για την ανανέωση του με τον Πανιώνιο: «Ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο πλευρές. Νιώθω ικανοποιημένος με τη συνέχεια της περσινής χρονιάς, που θα με βρει κι εδώ φέτος. Είναι πολύ δύσκολα φέτος τα πράγματα, από θέμα απαιτήσεων κι επαγγελματισμού, αλλά ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Ήταν επιλογή μου 100%».

Για το πως ένιωσε, όταν πάτησε για πρώτη φορά στο παρκέ φέτος και δεν αντίκρισε κανέναν από τους περσινούς του συμπαίκτες: «Ένιωθα λίγο περίεργα. Αν και είμαι από τους αθλητές που, στα 20 χρόνια που παίζω μπάσκετ, τα 15 αλλάζω ομάδα κάθε χρόνο. Αλλά ήταν κι η πρώτη φορά που δεθήκαμε όλοι μαζί στην ομάδα. Ναι, ήταν λίγο περίεργο, ότι δεν έχω ούτε έναν δίπλα μου από πέρσι. Αλλά αυτό με τον καιρό συνηθίζεται».

Για τις βλέψεις της ομάδας αυτή τη χρονιά, είτε μείνει στην Α2, είτε ανέβει στην Α1: «Αν ανέβει η ομάδα στην Α1, οι βλέψεις είναι να κάνει μια καλή πορεία και να σωθεί, γιατί τη συγκεκριμένη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να προλάβεις να πάρεις παίκτες καλούς και να δέσεις τον κορμό. Στην Α2 θεωρώ πως οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είναι τέσσερις: εμείς, ο Δούκας, ο Φάρος και ο Χολαργός, και θα παλέψουν όλοι για τις δύο θέσεις. Νομίζω πως με το ρόστερ που έχουμε, είμαστε μέσα στα φαβορί».

Το μήνυμα του στον κόσμο του Πανιωνίου: «Να συνεχίσει να είναι μαζί μας ο κόσμος, να έρχεται και στα εντός παιχνίδια και στα εκτός. Είναι μια χρονιά για τον Πανιώνιο πολύ περίεργη. Πολλά ομαδικά αθλήματα του Πανιωνίου έχουν ανέβει κατηγορία και όλα τα σωματεία είναι σε καλή κατάσταση. Δεν έχω κάποια φοβία με τον κόσμο, πιστεύω πως θα είναι πολύ περισσότερος από πέρσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x