Ευρώπη

Μόνια: «Η διοίκηση και όχι οι παίκτες αποφάσισαν την απομάκρυνση του Μπαρτζώκα»

Σε απόφαση της διοίκησης και όχι των παικτών αποδίδεται η απομάκρυνση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο της Χίμκι, όπως δήλωσε ο Σεργκέι Μόνια.

Τα σερί άσχημα αποτελέσματα οδήγησαν τη διοίκηση της Χίμκι να απολύσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, σύμφωνα με όσα είπε ο Σεργκέι Μόνια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της VTB League.

«Οι παίκτες δεν παίρνουν την απόφαση για να απομακρύνουν έναν προπονητή. Δεν παίρναμε νίκες. Κάναμε πολλές ήττες και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και να φέρει στον πάγκο ένα γνώριμο άτομο, τον Ρίμας Κουρτινάιτις. Πρέπει να παραδεχτώ, δεν παίξαμε τόσο καλά στην Ευρωλίγκα, όπως είχαμε σχεδιάσει πριν την έναρξη της σεζόν. Αλλά, υπάρχει η πιθανότητα να τα καταφέρουμε μέσω της VTB League», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Στη συνέχεια, ο 36χρονος ερωτήθηκε για τις αλλαγές που έφερε στη Χίμκι ο Λιθουανός κόουτς: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία σε άμυνα και επίθεση, σε κανόνες και προσδοκίες. Φυσικά και δεν τα πετάξαμε όλα, αλλά προοδευτικά ξεκινήσαμε να αλλάζουμε σε άμυνα και επίθεση. Τώρα που ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στην Ευρωλίγκα και μπορούμε να κάνουμε περισσότερες ώρες προπόνηση. Οι παίκτες που είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, προσπαθούν να βοηθήσουν τον προπονητή και να το εξηγήσουν στα νέα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x