Euroleague

Μόνια: «Θα είναι δύσκολα κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς τον Σβεντ»

Πολύ μεγάλη απώλεια είναι για τη Χίμκι η απουσία του Αλεξέι Σβεντ, όπως δήλωσε ο Σεργκέι Μόνια ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη πιο δύσκολο έργο θα έχει η Χίμκι απέναντι στον Παναθηναϊκό, λόγω της εξαιρετικά σημαντικής απουσίας του Αλεξέι Σβεντ, σύμφωνα με τον Σεργκέι Μόνια.

«Όταν τελείωσε το ματς στο Κάουνας καταλάβαμε ότι είχε πρόβλημα στο χέρι. Και παρ’ όλα αυτά, σημείωσε 25 πόντους και έδωσε 10 ασίστ. Μετά το τέλος του ματς είδαμε ότι κάταγμα! Σίγουρα θα είναι δύσκολα τα πράγματα κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς εκείνον. Αλλά, λέω ότι: Ο Σβεντ είναι η ηγέτης, όμως η ομάδα παίρνει τις νίκες», δήλωσε αρχικά ο Σεργκέι Μόνια στην ιστοσελίδα «mk.ru».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος γκαρντ ερωτήθηκε για το πώς η Χίμκι μπορεί να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Φυσικά και αναλύουμε πολύ τους αντιπάλους μας, καθώς οι προπονητές μας λένε τα πάντα. Όμως, να συγχωρέσετε, αφού δεν μπορώ να πω πολλά μυστικά. Από την άλλη, δεν έχει καμία σημασία να συγκρίνουμε το παιχνίδι που έρχεται με το περσινό, γιατί το ρόστερ της ελληνικής ομάδας έχει αλλάξει πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x