Ευρώπη

Μορέιρα: «Πλέον, παίζουμε καλύτερα ως ομάδα»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ παίζει πλέον ως κανονική ομάδα απέδωσε την άνετη νίκη επί της Οπάβα ο Γιανίκ Μορέιρα.

Ο Ανγκολέζος σέντερ του «Δικεφάλου» τόνισε πως δουλεύουν σκληρά και έχουν επιστρέψει όλοι υγιείς στις προπονήσεις, ζήτησε συγκέντρωση για τη συνέχεια και ενθουσιάστηκε από την παρουσία των «ασπρόμαυρων» φιλάθλων στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς και το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε καλύτερα σαν ομάδα, έχουμε όλους τους παίκτες υγιείς, προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα, δουλεύοντας σκληρά. Στα πρώτα πέντε λεπτά δεν παίζαμε με τον τρόπο που θέλαμε και, στη συνέχεια, οργανωθήκαμε και τελειώσαμε το ματς όπως έπρεπε».

Για τη σημασία της νίκης στην προσπάθεια για πρόκριση στα «νοκ-άουτ»: «Είναι πολύ σημαντική η νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Πρέπει να παλέψουμε είτε παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, είτε παίζουμε με τη χειρότερη».

Για την παρουσία του κόσμου σήμερα στο γήπεδο: «Οι φίλαθλοί μας ήταν εξαιρετικοί. Μας βοήθησαν πολύ να "ανατρέψουμε" το σκορ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τέτοια υποστήριξη, ειδικά σε έναν εκτός έδρας αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x