Ευρώπη

Μουράτογλου: «Η... Γιουβέντους θέλει τον Ομπράντοβιτς για προπονητή της»

Κριτική προς τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε για την απουσία τους από τους αγώνες μπάσκετ της ομάδας έκανε ο Μουράτ Μουράτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη και σε φυγή του Ομπράντοβιτς.

Η απουσία των οπαδών της Φενέρμπαχτσε από τον αγώνα κόντρα στην Πίναρ Καρσίγιακα είχε προκαλέσει τα έντονα παράπονα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Μουράτ Μουράτογλου να στέκεται στο πλάι του Σέρβου τεχνικού και να στέλνει μέσω της εκπομπής του στο κανάλι της ομάδας το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους των «κίτρινων καναρινιών».

Ο δημοσιογράφος άσκησε κριτική στους φίλους της Φενέρμπαχτσε για την απουσία τους από τους αγώνες του μπασκετικού τμήματος της ομάδας ενώ γνωστοποίησε ενδιαφέρον της... Γιουβέντους για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία.

Για την ακρίβεια δήλωσε, «Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε πρέπει να «ξυπνήσουν» λίγο, ο Ομπράντοβιτς δεν είναι ο μοναδικός που δεν του αξίζει να υπάρχουν κενές θέσεις στο γήπεδο. Η Γιουβέντους θα χτίσει ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ εξίσου και θα γίνει μια από τις ισχυρότερες υποψήφιες για την Ευρωλίγκα. Θέλει και τον Ομπράντοβιτς για προπονητή της. Ελπίζω το μήνυμα να στάλθηκε».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x