Ελλάδα

Μουράτος: «Αποτέλεσμα 4 χρόνων δουλειάς»

Στη δουλειά που έγινε στην Εθνική Εφήβων μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση της κορυφής, αλλά και στα λόγια που τους είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο ημίχρονο στάθηκε ο Βασίλης Μουράτος.

Τα λόγια του Ηλία Παπαθεοδώρου στο ημίχρονο και τη δουλειά που έχει γίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια σχολίασε ο Βασίλης Μουράτος μετά την πρωτιά στο Ευρωπαϊκό, τονίζοντας πως διορθώθηκαν τα λάθη του παρελθόντος.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στα αποδυτήρια. Ο κόουτς μας μίλησε σαν να είμαστε 15 πόντους μπροστά. Μας είπε τι πρέπει να διορθώσουμε και έτσι καταφέραμε και το γυρίσαμε. Το είδαμε και στο χθεσινό ματς, οι Τούρκοι ακολούθησαν την ίδια τακτική γι’ αυτό μας δυσκόλεψαν. Η ροή του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο γι’ αυτό κερδίσαμε», ενώ για το τρόπαιο ανέφερε:

«Είναι το αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων δουλειάς. Κάθε φορά δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Φέτος ξέραμε τι κάναμε λάθος και το διορθώσαμε. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και των λαθών που διορθώσαμε. Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες που πέρασαν δύσκολα και σε όσους μας συμπαραστάθηκαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x