Ελλάδα

Μούρτος: «Ωραίο που ξεκινάμε με ντέρμπι»

Ο Σπύρος Μούρτος βλέπει θετικά πως οι επίσημες υποχρεώσεις του Άρη ξεκινούν με νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί οι ομάδες ακόμη να είναι εμφανώς ανέτοιμες, ωστόσο ο Σπύρος Μούρτος αντιμετωπίζει θετικά το γεγονός ότι οι επίσημες υποχρεώσεις του Άρη ξεκινούν με νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

«Προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι. Είναι ωραίο να ξεκινάμε με ντέρμπι, ελπίζω με την βοήθεια του κόσμου και ένα γεμάτο γήπεδο να κερδίσουμε. Θα έχουμε άλλη μια προσθήκη λογικά πριν το παιχνίδι και θα παρουσιαστούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Να έχουμε με υγεία, να καταφέρουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να αρέσει στον κόσμο αυτό που θα βλέπει», τόνισε.

Όσο για την προετοιμασία, είπε: «Παιχνίδι με παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και κάναμε πρόοδο. Έχουμε δρόμο για να γίνουμε καλύτεροι. Είναι ιδιαίτερη σεζόν, όπως αναφέρατε. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να ικανοποιούμε τον κόσμο».

Τέλος, για την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο είπε: «Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Ξέρετε και εσείς τι ακριβώς σημαίνει για την ομάδα αυτό το όνομα. Η παρουσία του και μόνο εμπνέει σεβασμό σε όλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x