NBA

Μπαντενχόλζερ για Drake: «Δεν μπορεί οι φίλαθλοι να... σουλατσάρουν μέσα στο γήπεδο»

Ο προπονητής των Μπακς συμφώνησε με τον ατζέντη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η συμπεριφορά του ράπερ Drake, που χλεύαζε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλούσε στους διαιτητές και έκοβε βόλτες στο παρκέ, εξόργισε όχι μόνο τον εκ των εκπροσώπων του Greek Freak, αλλά ενόχλησε και τον προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ.

«Δεν υπάρχει σίγουρα καμία θέση για τους οπαδούς μέσα στο γήπεδο, είτε είναι ο Drake είτε οποιοσδήποτε άλλος. Υπάρχουν όρια για κάποιο λόγο. Δεν μπορείς να σουλατσάρεις στο παρκέ, να μπαίνεις και να βγαίνεις στα τάιμ άουτ, να μιλάς στους διαιτητές και να κάνεις διάφορα. Εγώ πάντως προσπαθώ να τα αγνοώ και να εστιάζω στο τι μπορεί να κάνει η δική μου ομάδα», τόνισε ο κόουτς «Μπαντ».

Ο ίδιος ο Drake απάντησε δημοσιεύοντας ένα σχόλιο που έγινε στα social media: «Αν δεν θέλεις η αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίζει και να γιορτάζει, τότε εμπόδισέ τους από το να σκοράρουν, να κερδίζουν και να πετυχαίνουν το στόχο τους. Ξεπέρασέ το και προχώρα».

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας: Σούπερ απόδοση* στον Λιονέλ Μέσι για πρώτο σκόρερ από το Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x