Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να είχε 0/7 τρίποντα απέναντι στους Πέισερς, ωστόσο ο Μάικ Μπαντενχόλζερ τον ενθαρρύνει να σουτάρει από μακριά.

«Ο Γιάννης είναι έξυπνος, καταλαβαίνει πολλά από μόνος του και δεν χρειάζεται τη δική μου βοήθεια. Όσο συνεχίζει να εμπιστεύεται τους συμπαίκτες του και να πασάρει, να διαβάζει σωστά και να παίρνει καλές αποφάσεις, θα είναι μια χαρά. Θέλω να είναι τέλειος, ίσως αυτή να είναι η κατάρα του. Κι όταν είναι ελεύθερος θέλω να σουτάρει, να έχει αυτοπεποίθηση και να παίρνει τις προσπάθειες όταν είναι ελεύθερος. Είμαι σίγουρος πως και ίδιος ψάχνει συνέχεια τρόπους για να γίνεται καλύτερος και για μας αυτό είναι σπουδαία υπόθεση», τόνισε ο προπονητής των Μπακς.

«Πιστεύω πως σε αρκετές στιγμές παίξαμε όπως θέλουμε να παίξουμε. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε συγκέντρωση, ίσως επηρεαστήκαμε και από την ατμόσφαιρα παίζοντας για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο. Νιώθουμε πως μπορούμε να γίνουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ανατολής. Αν κάνουμε ό,τι πρέπει, θα φτάσουμε εκεί που πρέπει», πρόσθεσε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ