Ελλάδα

«Μπαίνει» ο Καλάθης εν όψει Κλουζ

Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε από τη Βαρκελώνη και ο Παναθηναϊκός πετά πάνοπλος για Ρουμανία.

Σε πλήρη σύνθεση θα συνεχιστεί από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο Νικ Καλάθης, που πριν καλά-καλά προλάβει να γυρίσει στη βάση του μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής έπρεπε να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για τις ανάγκες γυρισμάτων της Ευρωλίγκας, επέστρεψε χθες βράδυ στην Αθήνα. Από σήμερα ο ηγέτης της ομάδας θα είναι ξανά στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, που πλέον θα έχει φουλ ρόστερ.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στη Ρουμανία την Κλουζ σε φιλική αναμέτρηση (19:00), ενώ την επόμενη Πέμπτη (27/9) και Παρασκευή (28/9) διεξάγεται στο ΟΑΚΑ το πρώτο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν την Πέμπτη στις 21:15 τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και μια μέρα μετά μια εκ των Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ή Μακάμπι.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το τουρνουά έχει ήδη αρχίσει και πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ σε καλούς ρυθμούς φεύγουν και τα διαρκείας. Μέχρι χθες βράδυ είχαν «φύγει» 6.177 και ο αρχικός στόχος της κατάρριψης του περσινού ρεκόρ των 7.500 διαρκείας δεν απέχει πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x