Euroleague

Μπαλμπάι: «Ομάδα με πολλές εναλλακτικές λύσεις ο Παναθηναϊκός»

Στην πληθώρα επιλογών που διαθέτει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στάθηκε ο Ντόγκους Μπαλμπάι, τονίζοντας όμως ότι η Εφές θα παίξει για τη νίκη και τον κόσμο της!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ταξιδεύει στην Τουρκία την Παρασκευή για το παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές και ο Ντόγκους Μπαλμπάι ρωτήθηκε για την αναμέτρηση της «Σινάν Ερντέν Αρένα», για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague.

Με τον Τούρκο γκαρντ να πλέκει το εγκώμιο στο «sportx» του «τριφυλλιού», κάνοντας ειδική μνεία στις επιλογές που διαθέτει ο Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για το ροζ φύλλο αγώνα, μπροστά στο κοινό της!

«Έρχεται με καλή ψυχολογία αφού νίκησε τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία ομάδα με πολλές εναλλακτικές λύσεις και παλεύει κάθε φορά και στα 40 λεπτά. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να παίξουμε καλά για να ικανοποιήσουμε το κοινό μας. Απέναντι σε έναν τόσο εμπορικό αντίπαλο, λογικά θα είναι γεμάτο το γήπεδο και θέλουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη στην έδρα μας», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x