Ελλάδα

Μπάνκι: «Απόλαυσα τη νίκη επί του Άρη»

Πολύ χαρούμενος με τη νίκη επί του Άρη, αλλά περισσότερο με την εμφάνιση της ΑΕΚ, ήταν ο Λούκα Μπάνκι.

Πανευτυχής με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη ήταν ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους, ενώ τόνισε πως τα κλειδιά του ματς ήταν η αντίδραση στα ριμπάουντ και στις διεκδικούμενες φάσεις.

«Απόλαυσα αυτή τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλους τους παίκτες για την προσπάθειά τους. Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις μετά από δύο εβδομάδες διακοπής, κυρίως όταν έχεις να διαχειριστείς προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε τέσσερις διεθνείς και τρεις τραυματίες. Είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό. Γι’ αυτό, οι δύο ομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του αγώνα. Ήταν πολύ σημαντικό ότι κάναμε μια πολύ καλή αμυντική εμφάνιση, παρά κάποια λάθη στην τελευταία περίοδο. Πρέπει όμως να καταλάβουμε τι είδους ταυτότητα έχει ο Άρης σαν ομάδα, παίζει με περηφάνια και δεν εγκαταλείπει το παιχνίδι ποτέ. Στην τελευταία περίοδο όπου ο Άρης έπαιξε παιχνίδι υψηλού ρυθμού, είχαμε πρόβλημα με το μακρινό σουτ αλλά εμείς ήμασταν όπως έπρεπε στα ριμπάουντ. Επιθετικά, είχαμε παραγωγικότητα και κάναμε καλό παιχνίδι. Έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων σημαίνει ότι μοιράσαμε πολύ καλά την μπάλα και το κλειδί ήταν η ευστοχία από τη γραμμή των βολών για να διατηρήσουμε τον έλεγχο του αγώνα», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Για τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε η ομάδα του: «Η αντίδραση που είχαμε στα ριμπάουντ και στις διεκδικούμενες φάσεις ήταν από τα κλειδιά του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x