Με σεβασμό αντιμετώπισε η ΑΕΚ την Κύμη και γι’ αυτό έφτασε εύκολα τη νίκη, σύμφωνα με όσα είπε ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος όμως θα ήθελε να… πετάξει από το συγκεκριμένο παιχνίδι τα 19 λάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτήν την νίκη. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου η κάθε εκτός έδρας νίκη έχει ιδιαίτερη αξία. Σήμερα προσεγγίσαμε το παιχνίδι με κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά είμασταν πολύ δραστήριοι στο να αλλάξουμε “τον διακόπτη” μετά από τα πρώτα 5-6 λεπτά και να παίξουμε με το δικό μας στυλ.

Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της Κύμης και για αυτό οι παίκτες μας ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο να μπορέσουν να εμποδίσουν την επιθετική δυνατότητα του αντιπάλου. Στην τελική ανάλυση του παιχνιδιού δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που χειριστήκαμε την μπάλα και από την αντίδραση μας στην πίεση του αντιπάλου. Τα 19 λάθη είναι πάρα πολλά για εμάς, ειδικά σε μια τέτοια περίπτωση που πρέπει να διαχειριστούμε ειδικές καταστάσεις.

Περιμένω από τους παίκτες μου να προσέχουν περισσότερο από ότι σήμερα την κατοχή της μπάλας. Όπως όμως είπα, για να κερδίσουμε σήμερα έπρεπε να κάνουμε μια επιπλέον προσπάθεια αμυντικά και αυτό ήταν που κάναμε. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Άντβερπ
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ