Ελλάδα

Μπάνκι: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να καλύψουμε τις φιλοδοξίες μας»

Ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη, καλώντας τους παίκτες του να ξαναβρούν την ταυτότητά τους και να παρουσιαστούν επιθετικοί!

Εκτός έδρας ντέρμπι έχει μπροστά της η AEK, που αντιμετωπίζει αύριο (07/12) το απόγευμα τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Με τον Λούκα Μπάνκι να τοποθετείται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «Ένωσης» για το εν λόγω ματς.

Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να ξαναβρεί ταυτότητα και να παρουσιαστεί επιθετική στο παρκέ. Ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και προέτρεψε άπαντες να κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε να καλύψουν τις φιλοδοξίες που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» ως σύλλογος…

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάνκι:

«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα, που παραδοσιακά έχει ενδιαφέρον, με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να ξεκουραστήκαμε λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ωστόσο, αυτό ίσως να μας άφησε λίγο πίσω καθώς απείχαμε πολύ καιρό από την αγωνιστική δράση.

Υπάρχουν, επίσης, κάποια ερωτηματικά σχετικά με την κατάσταση των διεθνών και μη ξεχνάμε, ότι έχουμε εκτός και τραυματίες.

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα. Ο Άρης θα θέλει να πραγματοποιήσει μια μεγάλη εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς του.

Κατά την άποψη μου, πρέπει να ξαναβρούμε ταυτότητα, να παρουσιαστούμε επιθετικοί στο παρκέ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Επιστρέψαμε στην αγωνιστική δράση και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, ώστε να καλύψουμε τις φιλοδοξίες, που έχουμε ως σύλλογος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x