Ελλάδα

Μπάνκι: «Να χτίσουμε πάνω στις θετικές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, αναφέρθηκε στο ματς με την Κύμη για την Basket League (16/3, 17:00).

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το ματς με τον ΠΑΟΚ για τους «16» του Basketball Champions League και υποδέχεται την Κύμη για τη 19η αγωνιστική της Basket League (16/3, 17:00), με τον κόουτς Μπάνκι να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να αντιμετωπίσει με σωστή νοοτροπία το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι στο επίσημο site της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Δεν είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας, ώστε να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε, μετά την αναμέτρηση με ΠΑΟΚ για το BCL. Μπορεί να πανηγυρίσαμε την πρόκρισή μας στη φάση των “8” του BCL, χρειαζόμαστε ωστόσο τη σωστή νοοτροπία για ν’ αντιμετωπίσουμε αύριο την Κύμη στο Πρωτάθλημα.

Η Κύμη θα έλθει στο ΟΑΚΑ ξεκούραστη να μας αντιμετωπίσει και έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τελευταία, ειδικά στο Περιστέρι. Η Κύμη διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε.

Από την πλευρά μας, εκτός των απουσιών και την κούραση από τα συνεχόμενα δυνατά ματς που δώσαμε, πρέπει να βρούμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να κάνουν ακόμη ένα βήμα μπροστά και να χτίσουμε πάνω στις θετικές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x